wartos

  • Statement

    Statement

    此口罩為仿品與我司毫無關聯, 此為詐騙敬請留意. The counterfeit mask is not produced by us. This is a scam please be aware of it. 謝謝 Michael
    Maca deui
  • Topeng tanpa logo kami sadaya produk palsu.  Punten perhatosan khusus!

    Topeng tanpa logo kami sadaya produk palsu. Punten perhatosan khusus!

    Anyar-anyar ieu, perusahaan kami mendakan jalma anu palsu ngeunaan nomer sertifikasi kami sareng dianggo di masker anu henteu diproduksi ku perusahaan kami. Konsumén dipénta nengetan masker anu dilakukeun ku perusahaan ieu anu nganggo nomer TC anu disertifikasi (TC-84A-8084). Ieu sertipikasi ...
    Maca deui
  • Naha milih kami

    Naha milih kami

    "Komitmen ka panangtayungan sadaya kaséhatan engapan manusa" Hangzhou Ti Yun Industrial Co., Ltd. (bersinar Star Electronic Téhnologi Co., Ltd.) anu lokasina di bagian Hangzhou tina "Beijing-Hangzhou Grand Terusan"; salah sahiji warisan budaya dunya anu ngabogaan sajarah 2.500 taun. Lahan o ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!