Taros Kami

Bersinar Star Electronic Téhnologi Co., Ltd.

alamat

Wangunan heula, rampak Xin Desa, Terusan Street, Kab Yu rampak, Hangzhou, Zhejiang, Cina

telepon

0086-18698559823
0086-18698559907

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saptu,  Minggu: Ditutup

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

WhatsApp Online Chat!