Tentang Kami

Produk urang matuh standar sapertos; NIOSH, CE EN149: 2001 + A1: 2009, syarat Cina GB2626.

Urang henteu bakal ngagaduhan panjala tatanggalan ATAWA FAKTOR BRANCH BEWARE OF COUNTERFEIT! KUNGSAAN RASA TAPI DENGAN AGEN KAMI, PUNTUT HUBUNGAN US TO VERIFY! 我们 没有 任何 经销商 或 分厂, 谨防 假冒. 如 遇到 宣称 是 我们 经销商 或 分厂, 请 马上 联系 我们 确认! SS001W MASKS PRODUKUR DENGAN SYARIKAT KITA ANTARA MASALAH KEKATAAN AMERIKA. MODEL INI SUKU TEU GAMPANG UNTUK PREVENTION EPIDEMIK, NOR IS ITU9595, N95, FFP1, Tingkatan FFP2. Pamakéna kudu mayar husus perhatian lamun meuli! 我司所生产之SS001W口罩为一般防尘口罩,此款是不适合用于疫情防疫用,更不是KN95, N95, FFP1, FFP2级别. 请 消费者 购买 时 务必 特别 注意!  

wartos

ghther nu mesin jeung alat informasi kualitas luhur panganyarna

  • Topeng tanpa logo kami sadaya produk palsu. Punten perhatosan khusus!

    Anyar-anyar ieu, perusahaan kami mendakan jalma anu palsu ngeunaan nomer sertifikasi kami sareng dianggo di masker anu henteu diproduksi ku perusahaan kami. Konsumén dipénta nengetan masker anu dilakukeun ku perusahaan ieu anu nganggo nomer TC anu disertifikasi (TC-84A-8084). Ieu sertipikasi ...

  • Naha milih kami

    "Komitmen ka panangtayungan sadaya kaséhatan engapan manusa" Hangzhou Ti Yun Industrial Co., Ltd. (bersinar Star Electronic Téhnologi Co., Ltd.) anu lokasina di bagian Hangzhou tina "Beijing-Hangzhou Grand Terusan"; salah sahiji warisan budaya dunya anu ngabogaan sajarah 2.500 taun. Lahan o ...

Produk langkung

ghther nu mesin jeung alat informasi kualitas luhur panganyarna

WhatsApp Online Chat!