Rreth nesh

rreth nesh

"Angazhuar për mbrojtjen e shëndetit të të gjithë të frymëmarrjes të njeriut"

Hangzhou Ti Yun Industrial Co, Ltd (Shining Star Electronic Technology Co, Ltd) është e vendosur në pjesën Hangzhou e "Pekin-Hangzhou Grand Canal"; një nga trashëgimisë kulturore në botë e cila ka një histori 2500 vjet.

Sipërfaqja e tokës e fabrikës merr rreth 12,000m2; Ne jemi një kompani që mbledh projektimin, zhvillimin, dhe prodhimin e cilësisë së lartë maskë profesionale të ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë. Ekipi ynë ka 20 vjet përvojë në projektimin, analiza, zhvillimin, prodhimin dhe inspektimin me laborator testimi i standardizuar; dhe ka pajisje të përparuara automatizimi për prodhimin maskë. kontrolli ynë sistemi pasuar nga sistemi i cilësisë ISO 9001; të cilat sigurojnë dhe zbatuar në mënyrë rigoroze prodhimit tonë në çdo hap në mënyrë që të cilësi të qëndrueshme të maskë.

 

Produktet tona në përputhje me të tilla si standarde; NIOSH, CE EN149: 2001 + A1: 2009, Kërkesat China GB2626.

Ne jemi respektimi i "të reja, me cilësi të lartë, dhe efikas-Service" konceptin e të menduarit, duke bërë përpjekje pandërprerë kërkesave të përmbushur klientit, dhe përmirësimin e publikut mbi konceptin e shëndetit dhe të sigurisë, në mënyrë për të arritur energji e gjelbër për nevojat sociale e mbrojtjes së mjedisit.


WhatsApp Online Chat!