Rreth nesh

Produktet tona përputhen me standarde të tilla si; NIOSH, CE EN149: 2001 + A1: 2009, China kërkesat GB2626.

NUK KEMI NDONJE SHITJE TIST SHTYPEVE TIST SHPRNDARJEVE DHE FAKTORIT BRT E DEKAVE KUJDES P OFR KUJDES! NSE DHNI KRKES T TO JET AG Agjent TONA, JU LUTEM KONKAKONI TIN NDRMARREN N US VERFY! 我们 没有 任何 经销商 分厂 谨防, 谨防. 如遇到宣称是我们经销商或分厂,请马上联系我们确认! Maska SS001W prodhuar nga maska pluhuri janë kompaninë tonë të përgjithshme. KJO MODEL NUK NOTSHT I SUAJT FORM P FORR PARANDALIMIN EPIDEMIK, NUK ITSHT KN95, N95, FFP1, FFP2 Niveli. Konsumatorët duhet të paguajnë 我 司 所 生产 之 SS001W 口罩 为 一般 防尘 此款, 此款 是 不 适合 用于 疫情 防疫 用, 更 不是 KN95, N95, FFP1, FFP2. 请消费者购买时务必特别注意!  

Lajme

ghther me makineri dhe pajisje me cilësi të lartë informacionet e fundit

  • Statement

    此口罩為仿品與我司毫無關聯, 此為詐騙敬請留意. The counterfeit mask is not produced by us. This is a scam please be aware of it. 謝謝 Michael

  • Maska pa logon tonë janë të gjitha produktet e falsifikuara. Ju lutemi kushtoni vëmendje të veçantë!

    Kohët e fundit, kompania jonë ka zbuluar se njerëzit që janë duke falsifikuar numrin tonë të certifikimit dhe që përdoren në maska ​​që nuk prodhohen nga kompania jonë. Konsumatorëve u kërkohet t'i kushtojnë vëmendje të veçantë maskave të prodhuara nga kjo kompani që përdorin numrin tonë të certifikuar të TC (TC-84A-8084). Kjo certifikatë ...

  • Pse na zgjodhet ne

    "Angazhuar për mbrojtjen e shëndetit të të gjithë të frymëmarrjes njerëzore" Hangzhou Ti Yun Industrial Co, Ltd (Shining Star Electronic Technology Co, Ltd) është e vendosur në pjesën Hangzhou e "Pekin-Hangzhou Grand Canal"; një nga trashëgimisë kulturore në botë e cila ka një histori 2500 vjet. Sipërfaqja e tokës o ...

më shumë Produkte

ghther me makineri dhe pajisje me cilësi të lartë informacionet e fundit

WhatsApp Online Chat!