за нас

за нас

"Посветени на заштита на сите човекови респираторни здравје"

Хангжу Ti Јун Индустриски копродукции, ООД (Shining Star Електронски технологија копродукции, Ltd) се наоѓа во Хангжу дел од "Пекинг-Хангжу Големиот канал"; еден од светското културно наследство кое има 2.500 години историја.

површина на фабриката трае околу 12,000m2; ние сме компанија која собира дизајн, развој и производство на високо-квалитетни и професионални маска на високо-технолошкиот претпријатија. Нашиот тим има 20 години искуство во проектирање, анализа, развој, производство и инспекција со стандардизирани лабораторија за тестирање; и има напредна опрема за автоматика за производство маска. Нашиот систем за контрола проследено со системот за квалитет ISO 9001; со кои се обезбедува и строго извршува нашето производство во секој чекор, со цел да се направи во согласност квалитетот на маска.

 

Нашите производи се во согласност со стандардот како што се; NIOSH, CE EN149: 2001 + A1: 2009, барања во Кина GB2626.

Ние сме да се почитуваат "иновативни, високо-квалитетни и ефикасни-сервис" концепт на размислување, што незапирливата напори за да одговараат на барањата на клиентите, како и подобрување на јавноста за концептот на здравјето и безбедноста, со цел да се постигне зелена енергија на социјалните потреби заштита на животната средина.


WhatsApp Онлајн Chat!