за нас

Нашите производи се во согласност со стандардот како што се; NIOSH, CE EN149: 2001 + A1: 2009, China GB2626 барања.

НЕМА ДАМАМЕ СИТЕ ПРОДАВНИЦИ НА ДИСТРИБУТОРИ ИЛИ МАКЕДОНСКИ ФАКТОРИИ ПРЕДУПРЕДУВАЈТЕ СО СОВЕТНИТЕ! АКО НЕКОЈ ПОВЕЕ ДА БИДЕТЕ НАША Агент, Ве молиме ДВЕЕ КОНТАКТИРАТЕ ДА СЕ ВЕРИФИ! 我们 没有 任何 经销商 或 谨防, 谨防. 如遇到宣称是我们经销商或分厂,请马上联系我们确认! НА SS001W МАСКИ произведени од компанијата се општи прашина маски. ОВОЈ МОДЕЛ НЕ Е САМО ЗА ЕПИДЕМИСКА ПРЕВЕНЦИЈА, НЕ Е КН95, Н95, ФФП1, ФФП2 ЛЕВЕЛ. ПОТРОШУВАЧИТЕ МОЕ ДА ПЛАТИТЕ ПОСЕБНО ВНИМАНИЕ КОГА КУПУВАТЕ! 请 消费者 购买 时 务必 特别 注意!  

Вести

ghther најновите висок квалитет на машини и опрема информации

  • Statement

    此口罩為仿品與我司毫無關聯, 此為詐騙敬請留意. The counterfeit mask is not produced by us. This is a scam please be aware of it. 謝謝 Michael

  • Маските без наше лого се сите фалсификувани производи. Ве молиме, обрнете посебно внимание на тоа!

    Неодамна, нашата компанија откри дека луѓето кои го фалсификуваат нашиот сертификациски број и користат во маски кои не ги произведува нашата компанија. Од потрошувачите се бара да посветат посебно внимание на маските произведени од оваа компанија кои го користат нашиот овластен ТЦ-број (TC-84A-8084). Овој сертификат ...

  • Зошто да не одберете нас

    "Посветени на заштита на сите човекови респираторни здравје" Хангжу Ti Јун Индустриски копродукции, Ltd (во сјајна ѕвезда Електронски технологија копродукции, Ltd) се наоѓа во Хангжу дел од "Пекинг-Хангжу Големиот канал"; еден од светското културно наследство кое има 2.500 години историја. o На површина ...

повеќе производи

ghther најновите висок квалитет на машини и опрема информации

WhatsApp Онлајн Chat!